Om oss

Vi startade vårat bolag under 2014 och under år 2020 så ändrade vi bolagsnamnet till ett AB. Målarent är ett serviceföretag som utför städning, målning och mindre renoveringsarbeten och som strävar efter att erbjuda alla ett professionellt utfört jobb.

Vi värnar om miljön

Vi värnar om miljön och vill uppnå bra resultat, därför använder vi oss miljövänliga produkter. Våra målare använder sig av vattenbaserade målarfärger som har mindre miljöpåverkan än oljebaserade.

Utöver det så har vi även en specifik miljöplan som följs till punkt och pricka. Den inkluderar bland annat ett krav på rengöring av verktyg och maskiner på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att sälja professionella städtjänster och målning till privatpersoner och företag, samt erbjuda hushållsnära tjänster. Tack vara oss kan du komma hem till en nymålad fasad eller ett rent och fräscht hem eller kontor. Det gör att du mår bättre och orkar mer.

Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd! Vi har nöjd-kund garanti, vilken innebär att vi rättar till eventuelle missar inom 24 timmar. Vi är även försäkrade och innehar F-skattsedel.

Inga dolda avgifter

Vi på Målarent är stolta över att säga att vi inte har några som helst dolda avgifter. Det kan även vara bra för dig som kund att känna till att om du av en eller annan anledning inte längre vill ha vår hjälp, så kan du enkelt avsluta tjänsten. Det kostar ingenting extra och kan göras när som helst. Det är emellertid något som ytterst få kunder gör då de allra flesta är väldigt nöjda med den hjälp de får av oss.

Här på Målarent uppskattar vi om du som kund är ärlig och talar om vad som är positivt och negativt med våra tjänster. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation. Vi är ett väldigt serviceinriktat företag med stort kundfokus.

 

För oss är inget uppdrag för litet eller för stort! Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller synpunkter.